Om oss

Med stor lidenskap for vårt fagfelt utvikler og leier vi ut næringsarealer og boliger i Trondheim og Ørland. Med snart 30 års erfaring har vi trua på at vi har lært hva som funker, og jobber hele tiden for at våre leietakere skal trives hos oss!

AHA Eiendom ble etablert i 1992, og har siden utviklet seg til å bli et stort eiendomsfirma i Trondheim. I dag leier vi ut næringsareal og boliger i store deler av Trondheim og på Fosen. Som utleiefirma kan vi tilby et bredt utvalg av næringsareal og boligtyper. Vi leier ut alt fra hybler til 5-romsleiligheter. Med over 400 utleieenheter er valgmulighetene mange.

Vi ønsker at våre leietakere skal være fornøyd med oss som utleier. For oss innebærer dette å ha god kommunikasjon, en ryddig avtale mellom oss og leietaker, og ikke minst å kontinuerlig vedlikeholde våre eiendommer. Det er viktig for oss at du som leietaker trives, og vi tilstreber hele tiden å ha topp stand på drift og vedlikehold. Vi ønsker å gi deg et trygt og godt leieforhold.

AHA Eiendom Pål

Vår historie

AHA Eiendoms historie kan dras nesten 30 år tilbake i tid, da en ung snekker hadde et ønske om å skape en trygg arbeidsplass.

Les mer

Ansatte

  • Administrasjon
  • Utleie
  • Drift
Pål kopi

Pål Pettersen Berg

CEO / Daglig leder

Eirik

Eirik Karlsen

Økonomiansvarlig

Hanne cropped

Hanne Hagen Berg

Markedsansvarlig

Rune

Rune Søraker

Utleiesjef

Eva 2 kopi

Eva Moldjord

Utleie

Kristian 2

Christian Nilsen

Driftsansvarlig

Geir Åge 1

Geir Åge Sørgård Jenssen

Drift

Trygve

Trygve Leinhardt

Drift