Vår filosofi

Vi bryr oss

Vår filosofi er å ta vare på våre leietakere og våre eiendommer. Vi tror at det å sørge for at våre leietakere er fornøyd med oss og deres leieobjekt er avgjørende for et godt leieforhold.

Vi ønsker at våre leietakere skal være fornøyd med oss som utleier. Derfor er det viktig for oss med god kommunikasjon, en klar og tydelig leieavtale og kontinuerlig vedlikehold av våre eiendommer. På samme måte vil det være viktig å finne den rette boligen eller eiendommen for den enkelte leietaker. Dette baseres på behov, ønske og leietakers budsjett.


Samtidig som vi ønsker å pleie et leieforhold, er det også viktig for oss å ivareta eiendommene våre. For oss er det ikke alltid like om å gjøre å bygge nytt, men heller å holde på den originale eiendommen for å sette minst mulig fotavtrykk. Her prøver vi alltid så langt det går å jobbe mest mulig med det vi har fremfor å kjøpe og å bygge nytt.

Aha eiendom interiør1 kopi

Om oss

AHA Eiendom ble etablert i 1992, og har siden utviklet seg til å bli et stort eiendomsfirma i Trondheim. I dag leier vi ut næringsareal og boliger i store deler av Trondheim og på Fosen.

Les mer