Kalvskinnsgata 2

Nattfoto Kalvskinnsgata 2

Type

 • Hybel i kollektiv
 • Hybelleiligheter
 • Areal

  6 - 20 m²

 • Byggeår

  1803

 • Leiepris

  Fra 5.400,-

Eva kvadratisk

På ærverdige Kalvskinnet, 5 minutters gange fra Trondheim Torg og andre fasiliteter, finner du hybelleiligheter og kollektiv med moderne hybler i en sjarmerende trebygning. Stedet er perfekt for deg som vil bo midt i byen med alt i umiddelbar nærhet!

Hybelleilighet 2

Hyblene er lyse og delvis møblert med seng, garderobe, pult og stol.

Hybelleilighet 3

Hyblene er ypperlige for deg som ønsker å bo i nærheten av alt!

Eiendommen ligger meget flott til på Kalvskinnet i Midtbyen. Rolig og stille beliggende en kort spasertur fra Trondheim sentrums pulserende byliv. Området er en svært attraktiv del av Midtbyen som i hovedsak preges av boliger, museer og HIST, m.m. Hovedbygget ligger i umiddelbar nærhet til og utsikt over Museumsplassen. Dette er et moderne og vakkert parkområde med aktiviteter for store og små.

Bo midt i byen med gangavstand til det aller meste!

I Kalvskinnsgata 2 leier vi ut hybler i kollektiv og hybler med minikjøkken. Hver hybel er møblert med seng, garderobeskap, pult og stol. Eiendommen har en egen bakgård som kan brukes av beboerne. I nærheten finner du flere campuser, dagligvarebutikker, treningssenter og Trondheim Torg, bare for å nevne noe. Dette er et ypperlig bosted for deg som student, eller for deg som liker å bo med alt i nærheten!

Lese mer om eiendommen, eller legge inn boligsøknad?

Ta kontakt med oss om du vil leie i Kalvskinnsgata 2!

Eva kvadratisk
Tilbake til alle eiendommene