Kalvskinnsgata 2

Nattfoto Kalvskinnsgata 2

Type

 • Hybel
 • Hybel med minikjøkken
 • Areal

  6 - 20 m²

 • Byggeår

  1803

 • Leiepris

  Fra 5.400,-

Rune kvadratisk

Legge inn boligsøknad for høsten 2024?

Vi tar i mot søknader for høsten 2024 allerede nå, og vi tildeler leiekontrakter fortløpende når vi vet hva som vil bli ledig. Dersom du sender inn søknad og vi ikke har noen ledig bolig for øyeblikket, vil du bli satt på venteliste.

På ærverdige Kalvskinnet, 5 minutters gange fra Trondheim Torg og andre fasiliteter, finner du hybelleiligheter og kollektiv med moderne hybler i en sjarmerende trebygning. Stedet er perfekt for deg som vil bo midt i byen med alt i umiddelbar nærhet!

Hybelleilighet 2

Hyblene er lyse og delvis møblert med seng, garderobe, pult og stol.

Hybelleilighet 3

Hyblene er ypperlige for deg som ønsker å bo i nærheten av alt!

Eiendommen ligger meget flott til på Kalvskinnet i Midtbyen. Rolig og stille beliggende en kort spasertur fra Trondheim sentrums pulserende byliv. Området er en svært attraktiv del av Midtbyen som i hovedsak preges av boliger, museer og HIST, m.m. Hovedbygget ligger i umiddelbar nærhet til og utsikt over Museumsplassen. Dette er et moderne og vakkert parkområde med aktiviteter for store og små.

Bo midt i byen med gangavstand til det aller meste!

I Kalvskinnsgata 2 leier vi ut hybler i kollektiv og hybler med minikjøkken. Hver hybel er møblert med seng, garderobeskap, pult og stol. Eiendommen har en egen bakgård som kan brukes av beboerne. I nærheten finner du flere campuser, dagligvarebutikker, treningssenter og Trondheim Torg, bare for å nevne noe. Dette er et ypperlig bosted for deg som student, eller for deg som liker å bo med alt i nærheten!

Legge inn boligsøknad, eller få mer informasjon gjennom interesseskjema?

Ta kontakt med oss om du vil leie i Kalvskinnsgata 2!

Rune kvadratisk
Tilbake til alle eiendommene