Bjugn Studentby avd. Hugin

Kamhaugveien 3 Bjugn Studentby

Type

  • Hybel i kollektiv
  • Areal

    8-12 m²

  • Leiepris

    Fra 4.300,- (inkl. strøm og internett)

Rune kvadratisk

Legge inn boligsøknad for høsten 2024?

Vi tar i mot søknader for høsten 2024 allerede nå, og vi tildeler leiekontrakter fortløpende når vi vet hva som vil bli ledig. Dersom du sender inn søknad og vi ikke har noen ledig bolig for øyeblikket, vil du bli satt på venteliste. For elever ved Fosen videregående skole har du som leietaker kanselleringsmulighet dersom du ikke kommer inn på studiet ditt. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

AHA Eiendom har inngått samarbeid med Fosen videregående skole for utleie av boliger for elevene ved flylinja. Vi ønsker å tilby elevene et godt og tilrettelagt bosted mens de studerer i Bjugn. Hos oss har vi flere ulike boligtyper, deriblant hybel i kollektiv hos Bjugn Studentby.

600 meter unna skolen finner du Bjugn Studentby avdeling Hugin. Studentbyen rommer 21 hybler med tilhørende fellesareal som to romslige kjøkken, flere oppholdsrom, bad samt vaskerom. Hyblene er av romslig størrelse på mellom 8-12 m2, og leies ut delvis møblert med rammeseng, skrivebord og garderobe. Flere av hyblene er også utstyrt med egen servant med baderomsinnredning.

Fellesstue

Hver fløy har en helt ny fellesstue for beboerne.

Hybel

Rommene varierer i størrelse. Dette er blant de minste hyblene, mens andre er større og/eller utstyrt med egen servant.

I løpet av sommeren har vi gjort ulike oppgraderinger av eiendommen. Vi har blant annet en helt ny stue i hver fløy. Et perfekt sted for sosialisering eller rolige filmkvelder!

Spisebord

Nyt en frokost i rolige omgivelser, eller lag middag sammen!

Fellesstue 2

Fellesstuene er møblert med en stor sofa og ny TV. Perfekt for filmkvelder eller brettspill!

Vi i AHA Eiendom ønsker å tilrettelegge for fysisk aktivitet, og åpner derfor Ørlands første padelbane på Brekstad. Som leietaker hos AHA vil du få rabatt på timer i den nye padelhallen, samt gratis medlemskap på vårt treningssenter på Brekstad og Bjugn Hotells treningsrom!

Har du spørsmål rundt Bjugn Studentby?

Rune kvadratisk
Tilbake til alle eiendommene