Tezza 2035

Selskapslokale | Rotvoll Park

Selskapslokale med kjøkken

På Rotvoll Park har vi et flott, nyoppusset selskapslokale for deg som ønsker å feire dåp, konfirmasjon, julebord eller annet selskap!

Se video av selskapslokalet her

  • Fullt utstyrt skolekjøkken
  • Musikkanlegg
  • Prosjektor og lerret
  • Dekketøy for inntil 60 personer
  • Leie av bordpynt og duker
  • Leiepris fra kr. 3.500,-

Lokalet er godt egnet for ulike typer selskap, og ble ferdigrenovert høsten 2022. Her har du en fantastisk sjøutsikt i et rolig og stille område.

Om lokalet

Lokalet egner seg for flere typer selskap, som julebord, konfirmasjon, dåp, bryllup - ja, det aller meste!

Her har vi bord og stoler for opptil 60 personer, med musikkanlegg og mulighet for å bruke prosjektor om ønskelig. Lokalet befinner seg på Rotvoll Park, nærmere bestemt "D-bygget" som nylig ble renovert. Vis á vis har vi et stort kjøkken som i dag brukes som skolekjøkken. Kjøkkenet er fullt utstyrt med det du måtte trenge, og med god lagringsplass for mat og drikke. Bygget har egen heis og godt med parkeringsplasser like utenfor.

Vi tilbyr også catering av mat og drikke dersom det ønskes. Gi oss beskjed, så avtaler vi nærmere.

Tezza 2953

Utsikten er selve perlen i lokalet!

Tezza 8631

Lokalet passer ypperlig til 20-60 personer.

Litt om området

Rotvoll Park ligger fantastisk flott til på et høydedrag mot Rotvollfjæra.

Bygget og arealet er tilknyttet en større eiendomsmasse. Anlegget er omgitt av grønnstruktur og parkanlegg i tillegg til f.eks. Ladestien som går rundt Rotvollodden. I strandsonen finnes våtmarksområder som har et rikt fugleliv. Vest for området ligger Equinor sitt forskningssenter.

I sørøst ligger Steinerskolen på Rotvoll, Det Økologiske Hus og Camphill Rotvoll. Camphill Rotvoll driver blant annet et lite biodynamisk gårdsbruk med drivhus og grønnsakhage. Lenger øst ligger boligområdene Sjøvegen og Grilstadfjæra med Grilstad Marina. Et fantastisk sted å feire små og store begivenheter!

Tezza 8259

Klassisk bordpynt kan leies ved ønske.

Tezza 7467

Lokalet har en helt fantastisk havutsikt!

Stort kjøkken egnet for matlaging og lagring

Vis á vis selskapslokalet finner du byggets kjøkken, som i dag blir brukt som skolekjøkken. Kjøkkenet er utstyrt med det aller meste, med flere komfyrer og kjøleskap. Her kan du lagre alt fra kaker til varmmat før og under arrangementet, eller kokkelere på stedet!

Tezza 5894

Kjøkkenet har alt du måtte trenge, og god lagringsplass.

Tezza 2522

Hva med å lage mat til denne utsikten?

Interessert i å leie selskapslokale?

Rune kvadratisk