Tezza 5197

Selskapslokale med kantine | Rotvoll Park

Selskapslokale med kantine

Et selskapslokale med godt med plass og stort kantinekjøkken!
  • Kapasitet inntil 60 personer
  • Fullt utstyrt kantine
  • Dekketøy
  • Leie av bordpynt og duker
  • Leiepris fra kr. 3.500,-

Om lokalet

Lokalet passer for deg som ønsker å arrangere selskap for 10-60 personer. Her har vi et stort kantinekjøkken for deg som ønsker å lagre mat og drikke - eller kokkelere med mye boltringsplass!

Vi tilbyr også catering av mat og drikke om ønskelig. Ta kontakt med oss, så finner vi løsningen som passer for deg og ditt selskap.

På Rotvoll Park leier vi også ut auditorium og møterom for kurs, møter eller foredrag, for å nevne noe. Ønsker du å kombinere disse er det selvsagt en mulighet!

Litt om området

Rotvoll Park ligger fantastisk flott til på et høydedrag mot Rotvollfjæra.

Bygget og arealet er tilknyttet en større eiendomsmasse. Anlegget er omgitt av grønnstruktur og parkanlegg i tillegg til f.eks. Ladestien som går rundt Rotvollodden. I strandsonen finnes våtmarksområder som har et rikt fugleliv. Vest for området ligger Equinor sitt forskningssenter.

I sørøst ligger Steinerskolen på Rotvoll, Det Økologiske Hus og Camphill Rotvoll. Camphill Rotvoll driver blant annet et lite biodynamisk gårdsbruk med drivhus og grønnsakhage. Lenger øst ligger boligområdene Sjøvegen og Grilstadfjæra med Grilstad Marina. Et fantastisk sted å feire små og store begivenheter!

* Bildet er tatt fra et annet selskapslokale på Rotvoll Park. Bilder av dette lokalet kommer.

Interessert i å leie selskapslokale?

Rune kvadratisk