Rotvoll Park

Rotvoll fasade

Type

 • Kontor
 • Serveringslokale/kantine
 • Lager/logistikk
 • Kombinasjonslokaler
 • Undervisning/arrangement
 • Areal

  50 - 4 000 m²

 • Overtakelse

  Etter avtale

Rune kvadratisk

Rotvoll Park ligger fantastisk flott til på et høydedrag mot Rotvollfjæra. Eiendommen utgjør nærmere 65 mål med eiendomsgrunn.


Anlegget er omgitt av grønnstruktur, og Ladestien går rundt Rotvollodden. I strandsonen finnes våtmarksområder som har et rikt fugleliv. Eiendommen kan vanskelig beskrives og bør ganske enkelt sees og oppleves!

Rotvoll fasade 2

Rotvoll består av flere bygg som i dag huser et stort mangfold av leietakere.

Rotvoll fasade høst (1)

I eiendommens første bygg finner du Rotvoll Kunstnerkollektiv.

Fra januar 2019 gjenoppstod skoleaktiviteten på Rotvoll. Første leietaker som flyttet sin aktivitet til Rotvoll var Lukas videregående skole og Lukas fagskole. I August 2019 åpnet Montessori barneskole og Montessori barnehage dørene.


A-bygget på Rotvoll er i dag utleid og dedikert til musiker- og kunstnervirksomhet, og huser i dag 55 kunstnere og musikere som driver huset i egen regi. Arbeidsfellesskapet går under navnet Rotvoll Kunstnerkollektiv (RKK).


I perioden 2021-2023 har vi hatt gleden av å ønske leietakere som Chiron AS, Musikalfabrikken og Rotvollfjæra aktivitetstilbud som leietakere i det ny rehabiliterte D-bygget.


Andre leietakere på Rotvoll er blant annet Byggmester Knudsen AS, Selbuhus AS, Signaturreise AS, Omi AS, Rotvoll Kultur og Fritid samt Studio Eliassen, for å nevne noen!

Rotvoll park b bygget

Ønsker du mer informasjon?

Du kan lese mer om Rotvoll Nedre i linken nedenfor. Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss!

Les mer om Rotvoll Park

Noen av våre leietakere på Rotvoll Park:

Ta kontakt med oss om du vil leie på Rotvoll!

Rune kvadratisk
Tilbake til alle eiendommene