Aktivitetsgården

188 A2546

Type

  • Minilager
  • Treningssenter
  • Padelsenter
  • Areal

    3 425 m²

Alex cropped

Aktivitetsgården har en fantastisk beliggenhet rett ved ferjeleiet i Brekstad sentrum, hvor vi nå har åpnet et helt nytt treningssenter og Ørlands første padelbane!

188 A2551

En aktivitetsarena for alle

AHA Eiendom har et ønske om å skape et godt aktivitetstilbud for innbyggerne i Ørland kommune. Derfor åpner vi nå en aktivitetsarena midt i Brekstad sentrum.

Aktivitetsarenaen går under navnet "GO Brekstad", og her finner du både treningssenter og en helt ny padelbane!

gobrekstad.no
188 A2372

Ørlands første padelbane

I mai 2023 åpnet vi en padelbane med navn GO Padel (dobbeltbane). Dette er den første padelbanen i Ørland kommune!

Padel, eller padel tennis som det også kalles, er en av verdens raskest voksende idretter, og faktisk nest størst i Spania (etter fotball). Padel spilles på en 10×20 meter stor bane med et nett i midten, akkurat som i tennis, bare noe mindre. Noe av det som skiller padel fra tennis er at man benytter seg av veggene rundt banen, noe man også gjør i squash. Dette er grunnen til at padel beskrives som en blanding av tennis og squash. Glassveggene rundt banen er 2,5 meter høye med ytterligere 1 meter gitter øverst.

Padelbanene har blitt populære i Norge, og vi synes det er på tide at Fosenhalvøya skal få sin egen bane også!

gopadel.no
Logan weaver lgnwvr mi4 Gfdl36yg unsplash

Et splitter nytt treningssenter

Vegg i vegg med GO Padel finner du GO Training. GO Training er et flunkende nytt treningssenter rett ved hurtigbåtkaia og i hjertet av Brekstad sentrum.

Dette er et treningssenter som har det meste for de aller fleste, med flere fasiliteter som vi håper skaper økt trivsel for deg som liker å trene!

Se mer her

Ønsker du å vite mer om eiendommen?

Alex cropped
Tilbake til alle eiendommene