Havnegata 2A fasade

AHA Eiendom har kjøpt Havnegata 2

AHA Eiendom har kjøpt Havnegata 2

AHA Eiendom overtok eiendommen Havnegata 2 desember 2022. Fra 2023 vil vi leie ut minilager og utvikle en aktivitetsarena for alle i Ørland og omegn.

Minilager først ut

I byggets andre etasje vil vi ha minilager til leie mellom 10-20 m² med tilgang gjennom bilport. Her vil vi ha både oppvarmede og frostfrie boder av god størrelse. Det kan lønne seg å ta snarlig kontakt om du ønsker å sikre deg bod for både korttids- og langtidsleie!

En aktivitetsarena for alle

I byggets første etasje vil vi etablere to ulike aktivitetsarenaer. For første gang vil Fosen få en padelbane! Padelbanen vil være en dobbeltbane, det vil si at man kan spille 2 mot 2 sammen. Padel er omtalt som en av verdens raskeste voksende idretter, og ikke uten grunn. Sporten er en miks av tennis og squash, og passer alle aldre uansett om du er nybegynner eller aktiv. Sporten har tatt helt av også i Norge, og det bygges stadig nye padelbaner både i Trondheim og i flere deler av landet. Dette er en morsom sport som gir deg mestringsfølelse, ikke minst er det en sosial arena hvor du kan ta med deg venner, familie eller kollegaer!

Padelbanen er estimert å ha åpning våren 2023, så følg med i våre sosiale medier for mer informasjon!

Treningssenter vegg i vegg

I tilknytning til padelbanen vil vi også etablere et treningssenter. Her kan du stikke innom før neste båt går, eller ta en treningsøkt i forbindelse med padeløkta. Treningssenteret vil være for alle over 16 år, hvor du som medlem også vil få rabatterte priser for booking av padelbanen.

Sjekk ut padel- og treningssenterets egen nettside her.

Vil du vite mer om Havnegata 2?

Alex cropped