Bjugn Studentby

Kamhaugveien 3 Bjugn Studentby

Type

  • Hybel i kollektiv
  • Areal

    8-12 m²

  • Leiepris

    Fra 4.300,- (inkl. strøm og internett)

Rune kvadratisk

Legge inn boligsøknad for høsten 2023?

Vi tar i mot søknader for høsten 2023 allerede nå, og vi tildeler leiekontrakter fortløpende når vi vet hva som vil bli ledig. Dersom du sender inn søknad og vi ikke har noen ledig bolig for øyeblikket, vil du bli satt på venteliste. For elever ved Fosen videregående skole har du som leietaker kanselleringsmulighet dersom du ikke kommer inn på studiet ditt. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

AHA Eiendom har inngått samarbeid med Fosen videregående skole for utleie av boliger for elevene ved flylinja. Vi ønsker å tilby elevene et godt og tilrettelagt bosted mens de studerer i Bjugn. Hos oss har vi flere ulike boligtyper, deriblant hybel i kollektiv hos Bjugn Studentby.

600 meter unna skolen finner du Bjugn Studentby. Studentbyen rommer 19 moderne hybler med tilhørende fellesareal som to romslige kjøkken, flere oppholdsrom, bad samt vaskerom. Hyblene er av romslig størrelse på mellom 8-12 m2, og leies ut delvis møblert med rammeseng, skrivebord og garderobe. Flere av hyblene er også utstyrt med egen servant med baderomsinnredning.

Hybel 2

Hyblene er av god størrelse og delvis møblert med seng, skrivebord og garderobe.

Gang

Hyblene er delt inn i to fløyer.

I løpet av sommeren vil vi gjøre ulike oppgraderinger i fellesarealene. Her skal vi blant annet friske opp baderommene og ikke minst få på plass to gode, romslige stuer sånn at det blir tipp topp for elevene å flytte inn i august!

Kjøkken

Studentbyen har to store kjøkken med mye lagringsplass.

Spiseområde

God plass til trivelige middager eller spillkvelder med venner!

Vi i AHA Eiendom ønsker å tilrettelegge for fysisk aktivitet, og åpner derfor Ørlands første padelbane på Brekstad. Som leietaker hos AHA vil du få rabatt på timer i den nye padelhallen, samt gratis medlemskap på vårt treningssenter på Brekstad og Bjugn Hotells treningsrom!

Har du spørsmål rundt Bjugn Studentby?

Rune kvadratisk
Tilbake til alle eiendommene