Personvern

Nedenfor finner du mer informasjon om hvilke personopplysninger som samles inn og dine rettigheter knyttet til behandlingen av disse personopplysningene.

Personvern – Nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for nettsider drevet av AHA Eiendom AS med datterselskaper. AHA Eiendom AS (org. no. 995 158 884) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: aha.no, camptrondheim.no og bjugnhotell.no. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av AHA Eiendom AS. Ta kontakt med vårt kundesenter for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

Vi er ansvarlig for at behandling av dine personopplysninger skjer i henhold til loven hos vår databehandler View Software AS. Vår kontaktinformasjon finner du helt nederst i denne personvernerklæringen.


Personopplysninger som behandles

AHA Eiendom AS samler ikke inn personopplysninger som personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
– Firmanavn
– Kontaktperson
– Firmaadresse/fakturaadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinnstillinger og IP-adresse.


Hvordan informasjon innhentes

AHA Eiendom AS samler inn opplysninger gjennom din bruk av nettsiden. Dette innebærer hvilke undersider du besøker, nettleserinnstillinger og IP-adresse. Ved å ta kontakt med oss, vil vi få informasjon om ditt telefonnummer dersom du ringer oss, eller din e-postadresse dersom du sender oss en mail.


Formålet med informasjonen som innhentes

– For å kunne besvare spørsmål fra markedet og gi normal kundeservice
– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester


Hvordan informasjonen lagres

Vi lagrer ingen informasjon om deg annet enn de eventuelle e-postene du skulle sende til oss. Disse lagres da som normalt i innboksen til den aktuelle mottakeren.


Hvordan opplysningene slettes

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter/sentralbord.


Utlevering av informasjon til tredjepart

View Software AS er vår databehandler og behandler opplysningene på vår vegne. Også enkelte andre tredjeparter utfører tjenester på vår vegne og hjelper oss med drift av virksomheten og levering av tjenester.

AHA Eiendom AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av AHA Eiendom AS.

For å kunne gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår, samt relevant markedsføring i andre kanaler, som Facebook og Google, benytter vi informasjonskapsler utstedt av tredjepart. Eksempler på slike tredjepartsaktører er Facebook og Google.


Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at AHA Eiendom AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.


Kontaktinformasjon

Telefon: +47 73 89 00 00
E-mail: post@aha.no

AHA Eiendom AS, Postboks 3000, 7441 Trondheim.